Blogg


Nybörjare VT 2023

Barngruppen börjar nu bli full, men vi ser mycket gärna fler nya vuxna börjare.Från 13 till 99..år, kom och testa !Slår också ett extra slag för fysträningen på Lördagar,ett utmärkt sätt att bränna bort lussebullarna som råkat fastna runt midjan 🙂 .

Terminsstart VT 2023

Idag Onsdag 11/1 sparkar 🙂 vi igång vårterminen, välkommen tillbaka efter Jul uppehållet,hoppas att alla är laddade.

Kazuki höstläger 2022

Under helgen den 22 – 23 Oktober anordnade Kazuki Shotokan med sensei Tawanda Marufu ett höstläger för alla grader och åldrar. Ett sextiotal glada karatekas tränade flitigt under övervakande av erfarna instruktörer från JKA Sweden. KK Glädjen deltog med sju barn en vuxen samt undertecknad. Vi vill passa på att tacka Tawanda sensei för ett…

Terminstart den 27e Augusti!

Nu är det dags att dra på sig karategi’n igen!Barn kl 11.00. Nybörjarbarn är välkomna att titta på.Vuxna kl 12.00. Nybörjarvuxna är välkomna att delta.

Vuxenträning på Onsdagar kl.20

Onsdag 19 Januari kör vi igång nybörjarträningen för vuxna. Alla hugade är välkomna, det blir Karate, Styrke & Konditions träning i en glad mix.

Terminsstart, VT22

Nu drar träningen för vårterminen igång, och vi välkomnar nya medlemmar som vill dela träningsglädjen med oss. Barngruppen startar Onsdag 12:e Januari, med nybörjarintag från Lördag 22:a.

Träning med kortlek

Prestigelös, rolig och allsidig träning i skön gemenskap väntar i Hägerstenshamnens skola.  Ett av våra fyspass avslutades lekfullt men högintensivt efter egen dagsform med hjälp av en kortlek. Alla som tränade drog ett kort. Hela kortleken om 52 kort körde vi igenom med 4 övningar som repeterades om och om igen…jokrarna blev bonus! Välkommen till våra fyspass,…

Laddar in …

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.


Följ min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.

%d bloggare gillar detta: