Om

KK Glädjen är Stockholms Nya Karateklubb med över 170 års sammanlagd karateerfarenhet.

KK Glädjen är en ideell förening som verkar för att sprida budo/bujutsu Shotokan karate, genom moderna träningsmetoder, gemenskap och träningsglädje.

Klubben har samlat över 170- års karateerfarenhet under ett och samma tak! Du kommer därför kunna ta del av flera olika instruktörers kunskaper och erfarenheter, vilket garanterar för en mångsidig, varierad och rolig träning.

Vårt mål är individens fysiska, psykiska och sociala utveckling, med ambition att alla medlemmar blir den bästa versionen av sig själv.

Karate bygger på den bakomliggande filosofin Budo och en av dess grundstenar är hur vi beter oss mot varandra i dojon, såväl som utanför den i det vardagliga livet. Här kan Ni läsa KK Glädjens förhållningsregler.

Föreningen är medlem i Svenska Karateförbundet samt JKA Sweden och föreningens medlemmar omfattas av Svenska Karateförbundets olycksfallsförsäkring, ifall en skada skulle inträffa.

Medlemsavgiften är 199 kr/år.

KK Glädjens styrelse består av: ordförande Dan Hallqvist, kassör Daniel Forsberg, sekreterare Patricia Widell och ledamot Aleksandar Radojcic

%d bloggare gillar detta: